fredag 16. april 2010

MyLock!!!Dette er rakkeren Jason, 3 år og med ny genser i dag. Fordi......denne vesle tuppa her har stått i ukevis og ventet på å bli testet ut. Today was the Day! Aldri verken sett eller prøvd en overlockmaskin før, så det ble mye finlesing av instruksjonsbok i dag. Samt et prøveprosjekt i ekte syblogg-ånd: Redesign genser til småtass.

Så får jeg jo en anledning til å vise fram min fine gutt samtidig!

Jason hadde lenge, lenge ei pysjbukse med gravemaskiner og lastebiler på. Han hadde den så lenge og elsket den så høyt at den til slutt lignet mer shorts enn bukse til ham. Og i dag ble den altså ermene til en genser, sammen med en grønn sak fra mitt eget skap som har krympet i vask.Jason ble storfornøyd. Han tok prompte sitt grønne vidunder i bruk, og klagde ikke på det som ble dagens varme potet for mitt vedkommende: At en overlock ikke syr stikninger. Oi, så lang undertegnede ble i maska da hun oppdaget at det trengs enda en maskin for å få til sånt!!!!Det er mye man skal lære her i verden, altså. Så mens Jason skyller ut melk, krabber jeg forsiktig inn i trikotsømmens mysterier. Rar følelse. Lenge siden sist. Følelsen av å være helt ny, helt fersk på et felt der du vet at du må erverve masse kunnskap, jobbe deg opp og gjøre erfaringer før det vil funke årntli bra.

Skulle gjerne hatt den kunnskapen nå med en gang, jeg!!! Men det er bare å brette opp ermene og sette i gang. Coverlock bestilles i kveld, og så kan Himmelblå glede seg til freshe stikninger på neste prosjekt...

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny overlock! Overlock er supert når du blir vant med den. Jeg brukte lang tid på å få til min,og vi er ikke akkurat helt på bølgelengde ennå... Lykke til! Du får nok dreisen på det:-)

  Kjempeskjønn gutt du har!

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei og takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Du lurer på hvorfor silke/batikkbuten min har levd livet som UFO i 6 år, det er vel innlysende: andre morsomme ting å sy har trengt seg foran! Jason ble skikkelig fin i sin nye gjenbruksgenser. Så spennende med overlock-maskin. Ser ut for at du behersker teknikken allerede, spør du meg. Ha en herlig uke med nye utfordringer.

  SvarSlett
 3. mmmmm så deilig med GULT! Hva betyr den fargen for deg,Himmelblå?
  Takk for kremkos kommentar hos meg:)
  fiolineklem

  SvarSlett
 4. Jeg er lykkelig på Jasons vegne fordi gravemaskinene fikk forlenget levetid. Og takk for hyggelig hilsen, lurt, så fant jeg denne fine og inspirerende bloggen! Den kvalifiserte seg straks for blogglista mi :)

  SvarSlett
 5. Heisann,
  takker deg for kommentarer inne i min gyldne verden og ønsker deg all lykke med overlocken !
  Kos deg i vårsolen.

  SvarSlett
 6. Så nydelig gutt!
  Og gratulerer med nytt vidunder.

  SvarSlett