fredag 23. april 2010

Indigoleta

Akva/indigo teppe ferdig. Sukk!Det ble rolig kanting og quilting i en mørk lilla farge som holder det hele sammen. Blomster, spiraler... og paljetter, selvfølgelig. Har paljetter på hjernen. Elsker dem!Kantene er brede, som vanlig hos meg, og i lun, fyldig ull.

Slikser det ut på litt avstand:Og alle ting har sin bakside. Denne her er ikke av de verste.Lyseblå bomull, mørk lilla quilting. Blomster og slyngstengler fra en bok med art nouveau-mønstre.

Deilig å legge bort denne fargekombinasjonen nå. Vakker, men innadvendt og litt tyngende, i alle fall for meg. Har mer bruk for aktiviserende rød-oransje-gul jeg, og for å være ute i våren. Knoppene står bristeferdige både her og der ute i hagen nå, og hvis ikke hunden spiser opp alle tulipanhodene, så blir det snart blomstring i bedene. Vår! Vakreste ordet i verden!!!!!

5 kommentarer:

 1. Herlig å følge deg, du er søren meg så dyktig.

  Gleder meg med deg at våren er her, det gjør så godt i hjertet.
  Knip fra her til der,

  SvarSlett
 2. Takk for besøket og hyggelige ord inne hos meg;))..og da kom jeg jo også inn her til deg!Quilting har jeg aldri våget meg utpå, men det har du!-Og så fiiint!!Kjempeflink er du!Vakre farger også.
  Likte så godt det du hadde skrevet øverst til høyre her..om lyset..vakkert!
  Ønsker deg en fortsatt fin og vårlig uke..med masse klart vårlys;)
  Klem

  SvarSlett
 3. Wow, for et teppe. Så nyydelig, og litt av en jobb du har lagt ned i det. Ser helt prakfult ut, og så så mykt og deilig.

  SvarSlett
 4. Teppet ble storslagent. Blåfarger er det beste som finnes, for meg er de utadvendte og flyktige, som luft og vann. Ha en fortsatt fin vår!

  SvarSlett
 5. Tycker du utför helt unika skapelser med dina tyger!!! Har själv haft mani på att köpa in tyger som sedan ligger och inte blir något mer utav. Gillar ofta tyger designade av Arthur Sanderson och liknande. Hälsningar från Gunilla Ps tittar ofta på din blogg !!!!

  SvarSlett